1.Meta business suite

Metas egen planleggings app hjelper deg å administrere Facebook- og
Instagramkanaler effektivt fra mobil. Her kan du planlegge både innlegg og story og gjør det enklere å planlegge kanalene frem i tid. Du får tilgang til meldinger i begge kanaler som du enkelt kan svare og følge opp. Du får også god innsikt over publisert innhold og annonseringer i begge kanaler, som gir deg enkel tilgang til hvilket innhold som gir best rekkevidde, engasjement og hvem du når.

2.Canva

Canva er en gratis app som hjelper deg lage pent design på en enkel måte. Super for de som ikke har designbakgrunn og som trenger litt hjelp på veien. Canva har massevis av ferdige maler for ulike dokumenter, som innlegg, story, reels og video, du kan også designe fra scratch selv.
I Canva redigerer og lager du også enkelt filmsnutter med mange fine funksjoner. Velger du betalingsversjonen, får du mer tilgang til bilder, videoer, flere effekter og animasjoner.

3.CapCut

Min favorittapp når det kommer til enkel videoredigering til reels, annonser og videosnutter. Det finnes selvsagt mange gode alternativer men denne troner øverst på brukervennlighet, når vi snakker om redigering på mobil med enkle og tøffe effekter, filters og autocut.

4.Adobe Lightroom

En fin og gratis redigeringsapp til bilder, som gjør det enkelt å få bildene dine akkurat slik du ønsker dem. Du kan ta bilder direkte gjennom appen og Lightroom lar deg gjøre grunnleggende justeringer samt du kan benytte deg av en rekke gratis innstillinger som gjør redigeringen enda enklere.

5.Mailchimp

Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation plattform, og tilbyr en rekke verktøy som kan hjelpe deg med å nå ditt publikum. Dette er alt fra e-post, automatisering, annonser og landings sider. Kontoen er gratis å opprette, men med betalt konto vil du få tilgang til enda flere og viktige funksjoner. I appen til mobil får du tilgang til de viktigste funksjonene også når du er på farten. Det er en fin oversikt hvor du også enkelt kan måle resultatene av kampanjer og annonser.